Ser framemot träningsvärk from hell!

Igår kände jag mig som att jag blivit brutalt misshandlad. Hur gick det till? Kommer bara ihåg en dejt med Erika på måndagen... Ja just det ja, Erikas milda behandling var välbehövlig & inte direkt mild ;-). Körde bröst & triceps på gymmet medans Alvina var på cheerleadingträningen. Trött som få var jag på kvällen & somnade nog innan jag tagit kudden.
 
Idag har vi haft polerskola på jobbet där vi lär oss att polera bilar så de blir sååååå fina! Riktigt kul & aningens jobbigt för muskler man inte använder alltför ofta & tränar ännu mindre ofta.
 
Efter det hade jag ett pass inbokat med PT Agnetha. Såg verkligen framemot passet med denna muskulösa & otroligt trevliga kvinna. Vi hade kommit överrens om att ge min rygg en omgång. Jisses vilken omgång det blev :-D! Smått euforisk efter ett mördarpass med denna kompetenta PT satte jag mig i bilen & insåg att jag nästan behövde hjälp med att ratta bilen. Väl hemma kunde jag knappt klä av mig till barnens förtjusning. De var så glada över att få hjälpa mig ;-). Kunde knappt hålla i besticken när det var dags att käka. Längtar verkligen till imorrn & den träningsvärken som då har infunnit sig i min kropp :-).
Tusen tack Agnetha Thelin för idag, det var verkligen guld värt :-D!!!
Bilden är från gårdagens lightpass ;-).

Ljuvlig måndagsmorgon!

Ska på massage & genomgång av kroppen idag efter jobbet, välbehövligt & skönt! Inte desto mindre ont. Längtar & fasar inför besöket hos min fina vän Erika som är muskelterapeut & kinesiolog. Hon driver företag i källaren & som heter Berika. Har du inte varit där så skynda att boka tid. Hon har magiska händer & kan nästintill trolla ;-).
Nu mot jobbet! Ha en skön måndag :-)...

Året då allt (inte riktigt meeen) händer (vänder)!

Skrattar lite när jag läser mitt senaste inlägg här som skedde för väldigt längesedan. Skulle få mitt liv åter, jo jag tackar! Det som hände var att läkaren skickade mig rakt in i en levaxinförgiftning! Jisses va dålig jag blev. Rätt ner i ett sämre mående för kroppen & trodde på allvar vissa dagar att nu är det kört. Ibland vågade jag inte vara ensam då det var som värst i kroppen men berättade inte för någon där & då.
Hamnade riktigt djupt nere, kroppsligt & inget funkade. Kroppen gick i tokspinn & hade börjat "släcka ner" funktioner. Som tur var träffade jag en annan läkare som insåg vad det handlade om & skickade mig till en specialist. Hon misstänkte tumörer på hypofysen som efter lång väntan på röntgen visade sig att så var inte fallet, skönt!
En god vän till mig som är kinesiolog testade mig & sa att det var i de nedre regionerna felet var som störst. Så vad gör jag då? Fixar remiss, får en tid & opererar bort skiten! Efter det DÅ har jag fått mitt liv tillbaka! Hurra!!!

Nu har jag kommit tillbaka & det känns helt underbart! Dessutom fyller jag fyrtio i år & vet inte sist jag mådde så här bra.
Det firar jag med att försöka bygga upp min kropp igen & har bestämt mig för att tävla inom body fitness. Vissa skulle nog säga att det är en fyrtioårskris & det bjuder jag på ;-). Jag å min sida säger att jag har varit på botten & vänt. Efter att ha trott att jag ska dö närsomhelst & inte få uppleva mina barns uppväxt finns det nu inget som skrämmer mig (nästan inget iaf). Nu har tid, nu har jag kraft & ork & nu har jag modet & viljan. Vinnarskallen är dock inte drivande nu som det var förut i det jag företog mig. Nu är det viljan & för att det är kul & känns så himla bra! Siktar på en tävling som går av stapeln dagen efter min fytioårsdag. Känns så himla kul med ett mål som detta att sikta mot.
Gillar känslan före, under & efter träning. Utmaningen i att känna efter vad som känns bra för mig just nu är skön. Har lärt mig att ta vilodagar från träningen, äta rätt (för mig) & sova bra gör det för att det känns så bra :-)! Så framöver kommer det att bli gymbilder, matbilder & lite annat smått & gott från mitt liv.

Ska verkligen försöka bli bättre på att uppdatera denna blogg men tycker det tar sån tid från annat som jag tycker är kul, som att umgås med vänner & sånt men det får bli när jag känner att jag har tid över & inte är ett måste!

Strax bär det av mot gymmet för ett axel & tricepspass :-)!

Ha en fantastisk söndag <3!

RSS 2.0