Så förbannad!

Jaa, jag är förbannad, arg, besviken....mest förbannad!
Inlägget kommer innehålla svordomar, svidande sanningar (i min värld i alla fall) & lite annat gött. Så är du känslig, sluta läs NU!
 
Ännu mer förbannad blev jag nu när skulle skriva detta inlägg & datorjäveln inte hittade nätet..förbannade teknikhelvete!!
 
 
Varför är jag förbannad? Det slår mig titt som tätt vilken fejkvärld vi lever i, full av avundsjuka, missunnsamhet & falskhet. Jag avskyr falskhet! Falska, elaka & egocentriska människor ger mig kliande utslag. Nej, det har inte hänt nåt speciellt just idag. Behöver bara få pysa ur mig lite.
Jag har underbara vänner (ni vet vilka ni är <3), jag har bekanta & jag har såna som jag kallar fejkvänner. Jag börjar med att avhandla de sistnämnda! Dessa sk vänner är såna som klickar på gilla på random inlägg på facebook men i princip aldrig hör av sig förutom då de behöver hjälp. 
Jag är en sån som gillar att hjälpa...mycket! Dessutom är jag godtrogen & omtänksam, vilket inte alltid är en bra kombo. Jag är även en sån som gärna överraskar & tycker om att glädja andra. Såå tillbaka till dessa "vänner". De som hör av sig då de behöver hjälp, de som kommer med "goda råd" om hur jag ska vara, hur jag ska leva, vad jag ska göra, etc etc, allt för att behaga. De som säger: bara hör av dig när du behöver hjälp alternativt: jag hör av mig så hittar vi på nåt..hahaha, tillåt mig småle!
 Jag hjälper, lyssnar, försöker vara till lags, försöker göra så som de säger ända till jag kommer på vad det är jag gör. Jag ska väl för faan inte behöva låtsas vara någon/något jag inte är? Duger jag inte som jag är? Duger jag inte annat än när du behöver min hjälp? Oj, råkade du glömma allt du sagt? Mäh, det är ju sånt man säger.. What? Fuck off!  Dra! Försvinn!
 
Sen har vi fejkpersoner i överlag, de som vänder kappan efter vinden, byter åsikt oftare än de byter luft i lungorna, slänger upp "låtsasstatusar" på fejjan där de visar aaaaalla sina vänner hur perfekta & lyckade de är. Vin med bästa vännen "Klara" ena dagen bara för att vara på middag hos bästa vännen "Mia" dagen efter. Bästa hit & bästa dit, sen öppnar de sig för mig "hobbyterapeuten" om hur Mia & Klara egentligen är 😕... De som ger ryggdunkar & high five, tummen upp...bara för att sen prata skit om den de just "hejjat" på. Usch, det gör mig illamående! Hmmmm, inte okej! Vissa av dessa perfekta fejkade personer sitter & facebookflirtar hejvilt med personer samtidigt som de har en intet ont anande partner, fy faan! Det gör mig ännu mer illamående! Vad är det för fel på folk? Nöj dig med det du har & är eller gör nåt åt det!
Jag dejtade en man ett tag som hade ett "säg" : people equals shit. Say whaaaat? Det gällde ju alla utom honom själv då. Hmmmm. Vad faan är det för fel på folk?
 
Jag är inte beroende av gillanden på fejjan eller instagram, vad jag däremot behöver & vill ha är äkta vänner, genuina personer i min närhet. Det har jag & känner en enorm tacksamhet & glädje över det! Jag förfasas över den låtsasvärld som existerar, som vi bygger större & större, som till slut blir en sanning. 
 
Som singeltant har jag fått höra & se en del som jag gärna sluppit. Alla (med vissa undantag) singelmän som finns på dejtingsajter & vill dejta påstår sig vara ärliga, seriösa & redo för ett förhållande om allt känns rätt när man lärt känna varandra.. Vad de flesta borde säga är istället: jag vill knulla runt, ha flera kvinnor samtidigt & vill absolut inte ha nåt förhållande! Var ärlig istället! Är du ute efter sex & endast det så var ärlig åtminstone! Då slipper du bli besviken över att du inte fick nåt & jag slipper bli förbannad över vilken idiot du är som tror att du är guds gåva till kvinnan & tror att jag inte kan motstå dig. Hah!!
Jag får även höra av mina "vänner" att jag är för kräsen 😨. FÖR kräsen? Hallå där, vem bestämmer hur jag vill att det ska kännas? Hur jag vill att det ska vara? Joo, det är jag! Ha kul ett tag, njut...brukar jag också få höra. Visst, jag har kul men inte på det sättet som dessa vänner menar,nämligen: även om det inte känns rätt & du vet att det inte kan bli nåt mellan er så var med den personen så har du iaf en kille..😂😂😂😂! Hellre själv & glad & nöjd än nåt fejkförhållande. Snacka om att va fullblodsegoist när man gör så som de tycker att jag ska göra, stackars kille/man.
Sååå till er mina fejkvänner, ni kanske inte gillar det jag skrivit men jag gjorde det inte för er skull, för ert gillande. Jag gjorde det för att JAG behövde det, JAG ville det! Å fy faan va det känns skönt! Fortsätt du med ditt fejkliv så länge du är nöjd med det, jag skiter i vilket!
Till er mina äkta, genuina vänner: ni är underbara & fyller mitt liv med så mycket glädje, så mycket värme & jag älskar er av hela mitt svarta, ondskefulla hjärta 😉😚😘!
 
& till alla: behandla andra som du själv vill bli behandlad... what goes around, comes around ♡♡
Var rädda om er & varandra 😙
 

RSS 2.0