Jaaaaaaaaaaa, huset är här!!!!

Dagen började med ett läkarbesök med Emelina. Magen krånglar & vi är sååååå less på att lillstintan ska behöva ont så ofta! De tog prover för att se om hon är gluten eller laktosintolerant... Hon var så himla duktig när de stack henne i armen & konstaterade att det gör ju inte ens ont. Tänk om hennes mamma också skulle få in det i skallen när det är hon som ska stickas ;-)..

Desto roligare  är det att huset nu är ett hus! De har satt ihop alla delar idag så vi har varit & gått omkring där :-). Jag blev lite tårögd när jag tänkte att vi faktiskt ska bo där, det är VÅRAT hus! En underbar känsla. Nytt & vårat....

Barnen var överlyckliga när de gick in i sina rum & började genast att möblera ;-). Emmis konstaterade att hon ska minsann bara ha en leksak i sitt nya rum, eller kanske två. De andra ska hon sälja. Intressant att se hur det går med det ;-). Alvina sträckte sig till att sälja alla sina barbies. Stort! Vi ville helst inte åka därifrån men blev tvungna när klockan drog iväg. Ny dag imorgon & nya bilder!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0